Het Nieuwe collectief

locatie
Den Haag

Het Nieuwe Collectief Den Haag

Den Haag, hofstad aan zee. Wat een heerlijke stad. De jaarlijkse bier- en whiskyfestivals, het Zeeheldenkwartier, het Eschermuseum, het Plein en de Grote Markt. Wij begrijpen wel dat je hier graag wilt wonen.
Het Nieuwe Collectief is ook in Den Haag actief, en we zoeken continu naar nieuwe locaties. Er is echter weinig ruimte voor nieuwbouw in het centrum, dus de meeste locaties zullen aan de oh-oh zo bekende rafelige randjes liggen. De Binckhorst, Laakkwartier, Regentessekwartier, Scheveningen, daar is nog meer ruimte om Het Nieuwe Collectief een plek te geven.

We zoeken op verschillende manieren:

• We kunnen instappen op projecten die onze partner ERA Contour doet. Op dit moment zijn er drie locaties in Den Haag waar zij mee bezig zijn, waarvan ondergenoemde Binckhorst – Fokkerhaven er één is die mogelijk iets voor jou en je vrienden is.

• We worden benaderd door mensen met een plek. Hoe groter wij zijn, hoe vaker mensen bij ons aankloppen.

Op dit moment hebben we een paar locaties in het vizier, die vind je op de volgende pagina’s. Is er nog geen locatie die je aanspreekt, maar heb je wel interesse in Het Nieuwe Collectief in Den Haag, sluit je dan hier aan en die nieuwe plek samen met je vrienden tot iets moois!

Locaties in Den Haag

Zoekvenster sluiten